Алисън ще започне тренировки с Ливърпул през уикенда

27.09.2019
 

Най-добрият вратар на FIFA за 2019 г., бразилецът Алисън Бекер, трябва да се върне на тренировки...

Най-добрият вратар на FIFA за 2019 г., бразилецът Алисън Бекер, трябва да се върне на тренировки с Ливърпул след мача с Шефилд Юнайтед в събота, според официалния сайт на клуба.

Срещата на Ливърпул срещу Шефилд от седмия кръг на шампионата на Англия ще се проведе на терена на "остриетата" в събота, 28 септември, и ще започне в 14:30 ч. Както се отбелязва, Алисън, който вече пропусна около седем седмици поради контузия на глезена, няма да може да помогне на отбора си в този мач, но след това трябва да се върне на тренировки.

"Алисън е в добро състояние. В четвъртък той проведе пълно занимание с треньорите на вратарите, така че се приближава към завръщането. Алисън няма да играе утре, но той може да започне да тренира с отбора от неделя. Не сме 100% сигурни, но се надяваме, че той е близо ", коментира Юрген Клоп за състоянието на вратаря.

Клоп отбеляза също, че Садио Мане и Дивок Ориги се възстановиха от контузии и ще могат да помогнат на "червените" в мача с Шефилд Юнайтед, докато треньорският щаб няма да може да разчита на полузащитника Джердан Шакири. Също така под въпрос е участието в мача на полузащитника Джеймс Милнър.


winbet

Европа

Америка

Азия

Африка

Други

Европейски първенства

Световни първенства