Хари Реднап: „По някаква причина всички купуват тоалетна хартия“

20.03.2020
 

„Но всъщност на мен не ми трябва, вестници у дома - цял шкаф!“

Бившият треньор на Тотнъм Хари Реднап говори за живота в Лондон след разпространението на COVID-19.

"Не напускам къщата без особена нужда. Приятелят на жена ми имаше сепсис миналата година, той се самоизолира. Въпреки че този мъж е много по-млад от мен, той е на около 50 години. Но като цяло всички трябва да сме внимателни в този момент. Вижте Италия, Испания. Всичко е затворено! Франция също е неспокойна. Много страшно време. По улиците на Лондон няма никой. Ресторанти, театри, кина - всичко се затваря! Супермаркетите са празни."

- Купихте ли нещо от магазина за в бъдеще?

- Не го правя. Но по някаква причина всички купуват тоалетна хартия. Защо? - не знам. Вероятно от страх. Но всъщност на мен не ми трябва. Израснах в бедно семейство, нямахме тоалетна хартия, но имаше вестници! А вестниците в къщата ми са цял шкаф!

- Какво ще правите през следващите седмици?

- Страхувам се, че голфът временно приключи. Сега ще се прибера и ще гледам телевизия - мисля, че всички тези дни ще отминат. Не знам какво друго да правя. Казват, не ходете на ресторант, нито на кино, трябва да останете у дома.

- Помниш ли нещо подобно?

- Не, това е за първи път. Това е наистина нещо страшно. Лондон е като град-призрак. Все едно съм във филм на ужасите. Хората се страхуват да излязат. Още една седмица и всичко ще бъде затворено. Хората не се занимават с бизнес, много губят пари. Дори не знам какво е по-лошо - това или коронавирусът, The Sunт предава думите на 73-годишния специалист.

Поради пандемията на коронавирус всички европейски топ шампионати са преустановени. Според университета "Джон Хопкинс", във Великобритания са регистрирани 2716 случая на инфекцията, от които са починали 138 души.

 
winbet
 

Европа

Америка

Азия

Африка

Други

Европейски първенства

Световни първенства