Левандовски потвърди, че е можел да отиде в Реал Мадрид

20.03.2020
 

Полският футболист заяви, че е убеждаван от Роналдо преди няколко години.

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски отговори на въпроса дали е вярно, че преди три години след мача между германския клуб и Реал Мадрид в Шампионската лига, Кристиано Роналдо и Серхио Рамос са го канили да се присъедини към техния отбор.

- Какво ще кажете за бъдещето си? Свързват ви с клубове извън Германия. В Бундеслигата сте направили всичко възможно. Още мечти?

"Когато играете в един от най-добрите клубове в света и Европа, разбирате, че можете да бъдете щастливи. Доволен съм от всичко в Байерн."

"В крайна сметка тук имаме всичко на много високо ниво. Тук всичко е просто - трябва да се концентрираш върху играта си, да дадеш на феновете и на отбора това, от което се нуждаят."

- Това означава ли, че Серхио Рамос и Кристиано Роналдо не са ви убедили да отидете в Реал Мадрид? Защото чух, че преди 2-3 години са ви казали: „Елате при нас! Трябва да играеш тук! ” Така ли беше?

"Да, но когато играете на високо ниво, всички постоянно казват, че може да отидеш там или там, но за мен това няма значение."

"Всички казват, че много отбори искат да ви видят, но най-важното е какво искам. И какво решение ще взема. Сега не мисля за никакъв преход“, каза Левандовски.

 
winbet
 

Европа

Америка

Азия

Африка

Други

Европейски първенства

Световни първенства