Стратегия при залозите - Редът на числата

Тази немска стратегия, подобно на Мартингейл, както и други прогресивни стратегии, основани на постоянно повишаване на размера на залозите, отначало е замислена за игра в казино. Но тя е по-умерена от "Мартингейл" и не винаги с първата печалба може да се покрият загуби от предишни залози. От друга страна тя не води до толква бързо увеличаване размера на заложената сума.

"Редът на числата" е стратегия, която може да се настрои индивидуално, тоест, вие може да управлявате размера на залозите в зависимост от вашите нужди. В същото време това изисква от вас повече усилия, например, ще се наложи да записвате самия ред на числата, когато губите и зачерквате числа, когато печелите.

winbet

Отначало трябва да решите, колко искате да спечелите. Да допуснем 1000 лв. След това трябва да решите колко време ще ви отнеме постигнето на тази цел. Ако вие залагате на срещи с коефициент 2.00, вероятността за печалба е примерно около 40% ( по-добре да подцените, отколкото да надцените възможностите си да прогнозирате ). Ако разделите 1000 лв. на 20 спечелени залога по 50 лв., ще можете да изчислите, колко време ще ви отнеме спечелването на цялата сума от 1000 лв. При прогнозирането на срещи с точност 40% ще загубите 60% от всичките залози, тоест вие ще губите 50% по-често, отколкото ще печелите (6/4). В случай на печалба вие трябва да зачертавате от реда две числа - първото и последното. В случай на загуба - дописвате едно число в края на реда. Началния ред би изглеждал така:

50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50

Как да изчислим размера на залога?
Формулата за изчисление на залога е:

Чиста печалба
----------------
коефиц. - 1

Размера на първия залог е равен на планираната печалба, разделена на коефициента без единица. Ако загубите този залог, числото, равно на размера на залога се дописва в края на реда. Всеки следващ залог е ревен на сумата на първата и последната цифра от реда, разделена на коефициента - 1. Ако спечелите , първото и последното число се премахват от реда. Ако загубите - числото, равно на залога се дописва в края на реда.

Макар в тази стратегия прогресията да не е така голяма, както в Мартингейл, все пак е опасна стратегия. Ако попаднете в черна серия, може да претърпите крах. Всичко зависи от това, как ще съставите своя ред. Затова се препоръчва в началото да проигравате тази стратегия на сухо, без да правите реални залози.

Европа

Америка

Азия

Африка

Други

Европейски първенства

Световни първенства