Система на Bob McCune

За разлика от горните / финансови /, това е игрова стратегия. Тя е описана в книгата на Bob McCune "Education of a Sports Bettor".


Bob McCune's book

В нея той говори за един от най-печелившите медоти за прогнозиране, достъпни за широката публика. Забележителното в тази книга, е че методът който описва може да генерира практически неограничени печалби, някъде около 55% до 62% от залозите при равни шансове в дългосрочен план. Този метод е не само продуктивен, но толкова прост, че практически всеки може да се възползва от него, отделяйки по 2-3 часа седмично.

В университетските футболни лиги, а дори повече в университетските баскетболни лиги проследяването на линиите може да даде най-голяма информацията за вероятната печалба. В университетските видове спорт линията се движи не от множеството от залагащите, а от хендикаперите (професионалистите). Техните експертни оценки, изразени в заложени суми, в добавък с разбиране на динамиката са това, което движи линиите.

За да използвате правилно линията, кото база за своите прогнози, трябва да ги сравнявате от много източници и много пъти, започвайки с откриването на линията почти до нейният край (преди започване на срещата). Линията може да се различава при отделните букмейкърски компании. За университетският футбол е достатъчно проследяването и веднъж или два пъти дневно. За баскетбола трябва да се проследява няколко пъти дневно, но имайте впредвид, че ви е неоходима и началната линия.

winbet

По-долу са приведени няколко прости примера за движение на линиите, които дават 55% печалба (при равни шансове) в дългосрочен план.

Акo линията се открие с хендикап, който след това непрекъснато се движи в една и съща посока, то следвайте хендикапа. Ако хендикапа се повишава, заложете на фаворита, ако хендикапа се понижава, заложете на аутсайдера. Ако хендикапа не се променя, заложете на фаворита.

Aко линията се движи в една посока от откриването и до 1 час до началото на срещата в баскетбола и до 5-6 часа преди началото на срещата в американския футбол и след това рязко промени посоката си, трябва да се следва тази линия.

Ако хендикапа не се променя след откриването и, а след това прави рязко едно финално движение, да речем на една точка, последвайте я. В общия случай, последното движение на всяка линия е правилното. Този прост метод на правене на залози ще ви донесе чувствителна печалба. Но този метод има един недостатък - кои срещи да се избират при проследяване на линията?

Предложението на Bob McCune е да се следва линията. Игра "против" линията е все едно да се плува срещу течението - не можете да направите това или ще плувате твърде кратко. Стратегията ви може да бъде печеливша, но ако вие играете против линията, ще имате шанс 45% или по-малко. Защо да не започнете с печалби от 55% и към тях да не добавите свойте качествени прогнози?

Трябва да се каже, че тази система сама по себе си може да се използва като схема за построяване на успешна стратегия. За това е необходима настойчивост, търпение и късмет.

Европа

Америка

Азия

Африка

Други

Европейски първенства

Световни първенства